Bog & idéShunryu Suzuki

Bøger skrevet af Shunryu Suzuki

Læs mere om Shunryu Suzuki
1 produkter
1 produkter
At begynde, hvert øjeblik
BOEGERTILSTAERKPRIS
At begynde, hvert øjeblikShunryu Suzuki
190,86 DKK
Hæftet
(0)
At begynde, hvert øjeblik

Mere om Shunryu Suzuki

Der findes forskellige bøger af Shunryu Suzuki tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Suzuki.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "At begynde, hvert øjeblik" udgivet af Borgens Bogklub - "At begynde, hvert øjeblik" i serien "Klims lotusbøger" udgivet af Klim

Shunryu Suzukis bøger

Shunryu Suzuki har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan købe Shunryu Suzuki bøger i et udvalg af formater. Suzukis bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Shunryu Suzukis "At begynde, hvert øjeblik"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Suzuki, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Borgens Bogklub.

"At begynde, hvert øjeblik" af Shunryu Suzuki

Det er muligt at købe Shunryu Suzukis "At begynde, hvert øjeblik" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Suzukis serie "Klims lotusbøger". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Shunryu Suzuki