Bog & idéSianne Ngai

Bøger skrevet af Sianne Ngai

Læs mere om Sianne Ngai
2 produkter
2 produkter
Vores æstetiske kategorier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vores æstetiske kategorierSianne Ngai
290,46 DKK
Hardback
(2)
Vores æstetiske kategorier
Vores æstetiske kategorier
Vores æstetiske kategorierSianne Ngai
209,95 DKK
EBOG
(2)
Vores æstetiske kategorier

Mere om Sianne Ngai

Hvis du søger en bog skrevet af Sianne Ngai, kan du købe et stort udbud tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Ngais bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vores æstetiske kategorier" i serien " Bibliotek for ny kunstteori " udgivet af Informations Forlag - "Vore æstetiske kategorier" udgivet af Informations Forlag

Sianne Ngais bøger

Sianne Ngai har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Ngais bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Ngai er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Informations Forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Sianne Ngais "Vores æstetiske kategorier"

Det er muligt at købe Sianne Ngais "Vores æstetiske kategorier" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Vores æstetiske kategorier" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Ngais serie " Bibliotek for ny kunstteori ". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Informations Forlag.

"Vore æstetiske kategorier" af Sianne Ngai

Hos Bog & idé er "Vore æstetiske kategorier" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Informations Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sianne Ngai