Bog & idéSidse Martens Gudmand-Høyer

Bøger skrevet af Sidse Martens Gudmand-Høyer

Læs mere om Sidse Martens Gudmand-Høyer
1 produkter
1 produkter
Gellerup
BOEGERTILSTAERKPRIS
GellerupKaren Olesen
414,96 DKK
Hæftet
(1)
Gellerup

Mere om Sidse Martens Gudmand-Høyer

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Sidse Martens Gudmand-Høyer. På listen nedenfor har du de seneste af Gudmand-Høyers bogudgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Sidse Martens Gudmand-Høyers bøger findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Gellerup" udgivet af Arkitektens Forlag - Kristoffer Weiss - "Gellerup" udgivet af Arkitektens Forlag

Bøger af Sidse Martens Gudmand-Høyer

Der er to tilgængelige udgivelser af Sidse Martens Gudmand-Høyer hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun finde Gudmand-Høyers bøger som hæftet. Gudmand-Høyers bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sidse Martens Gudmand-Høyers "Gellerup"

Det er muligt at købe Sidse Martens Gudmand-Høyers "Gellerup" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Arkitektens Forlag - Kristoffer Weiss, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Sidse Martens Gudmand-Høyer "Gellerup"

Hos Bog & idé er "Gellerup" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Arkitektens Forlag , der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Sidse Martens Gudmand-Høyer