Bog & idéSidsel Seir Jørgensen

Bøger skrevet af Sidsel Seir Jørgensen

Læs mere om Sidsel Seir Jørgensen
2 produkter
2 produkter
Basisbog i ergoterapi
Basisbog i ergoterapiMajbritt Bytoft Feldborg
679,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i ergoterapi
Ergoterapi og fysioterapi til ældre
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ergoterapi og fysioterapi til ældreMary Petersen
359,96 DKK
Indbundet
(0)
Ergoterapi og fysioterapi til ældre

Mere om Sidsel Seir Jørgensen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Sidsel Seir Jørgensen. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Jørgensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Gyldendal - "Ergoterapi og fysioterapi til ældre" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal

Mere om Sidsel Seir Jørgensens bøger

Sidsel Seir Jørgensen har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun købe Jørgensens bøger som indbundet. Jørgensens bøger er desuden publiceret i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sidsel Seir Jørgensens "Basisbog i ergoterapi"

Det er muligt at købe Sidsel Seir Jørgensens "Basisbog i ergoterapi" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Sidsel Seir Jørgensen "Ergoterapi og fysioterapi til ældre"

Hos Bog & idé er "Ergoterapi og fysioterapi til ældre" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i serien "Ergo/fys Munksgaard". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Sidsel Seir Jørgensen