Bog & idéSidsel Skaalvik

Bøger skrevet af Sidsel Skaalvik

Læs mere om Sidsel Skaalvik
1 produkter
1 produkter
Skolens læringsmiljø
Skolens læringsmiljøSidsel Skaalvik
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Skolens læringsmiljø

Mere om Sidsel Skaalvik

Der er flere bøger af Sidsel Skaalvik på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Skaalvik.
Bøgerne fra Sidsel Skaalvik udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Skolen som læringsarena : selvoppfatning, motivasjon og læring" udgivet af Universitetsforlaget - "Skolens læringsmiljø" udgivet af Akademisk Forlag - "Motivation for læring " i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Skolens læringsmiljø" udgivet af Akademisk

Bøger af Sidsel Skaalvik

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Sidsel Skaalvik hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Skaalviks bøger fås i et udvalg af formater. Sidsel Skaalvik bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Skolen som læringsarena : selvoppfatning, motivasjon og læring" af Sidsel Skaalvik

"Skolen som læringsarena : selvoppfatning, motivasjon og læring" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.

Sidsel Skaalvik "Skolens læringsmiljø"

Hos Bog & idé er "Skolens læringsmiljø" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Sidsel Skaalvik