Bog & idéSiets Bakker

Bøger skrevet af Siets Bakker

Læs mere om Siets Bakker
1 produkter
1 produkter
Spørgsmål der flytter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Spørgsmål der flytterSiets Bakker
179,96 DKK
Hardback
(0)
Spørgsmål der flytter

Mere om Siets Bakker

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Siets Bakker. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Bakker.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Spørgsmål der flytter" udgivet af Kongruens - "Spørgsmål der flytter" udgivet af Kongruens

Bøger skrevet af Siets Bakker

Du kan bestille to bøger af Siets Bakker her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bakkers bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Bakker er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Kongruens .

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Spørgsmål der flytter" af Siets Bakker

Det er muligt at købe Siets Bakkers "Spørgsmål der flytter" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Kongruens , der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Spørgsmål der flytter" af Siets Bakker

Hos Bog & idé er "Spørgsmål der flytter" tilgængelig som kort. Dette er en også en fantastisk bog fra Bakker, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Kongruens , der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Siets Bakker