Bog & idéSigne Holm-Larsen

Bøger skrevet af Signe Holm-Larsen

Læs mere om Signe Holm-Larsen
4 produkter
4 produkter
Prøvehåndbog for skoleledere
Prøvehåndbog for skoleledereSigne Holm-Larsen
240,95 DKK
EBOG
(0)
Prøvehåndbog for skoleledere
Didaktik - lærerfaglighed, skole og læring
Didaktik - lærerfaglighed, skole og læringJeppe Bundsgaard
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Didaktik - lærerfaglighed, skole og læring
Specialpædagogik i læreruddannelsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Specialpædagogik i læreruddannelsenAndy Højholdt
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Specialpædagogik i læreruddannelsen
Om karaktergivning
Om karaktergivningSigne Holm-Larsen
289,95 DKK
EBOG
(1)
Om karaktergivning

Mere om Signe Holm-Larsen

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Signe Holm-Larsen. På listen nedenfor har du de nyeste af Holm-Larsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Når du skal til prøve i mundtlig dansk" udgivet af Dafolo - "Om karaktergivning" udgivet af Dafolo A/S - "Om karaktergivning - 2. udgave" udgivet af Dafolo - "Prøvebekendtgørelsen med kommentarer" i serien "Lovserien" udgivet af Dafolo - "Prøvebekendtgørelsen med kommentarer" i serien "Lovserien" udgivet af Dafolo - "Om karaktergivning" udgivet af Dafolo - "Prøver i praksis" udgivet af Dafolo A/S - "Prøvehåndbog for skoleledere" udgivet af Dafolo A/S - "Projektkompetencer" udgivet af Dafolo - "Specialpædagogik i læreruddannelsen" udgivet af Gyldendal - "Projektkompetencer" udgivet af Dafolo - "Didaktik" udgivet af U Press - "Om karaktergivning" udgivet af Dafolo - "Pædagogik i døgninstitutionen" udgivet af Dafolo - "Når dine elever skal til prøve i mundtlig fysik/kemi" udgivet af Dafolo - "Når dine elever skal til prøve i mundtlig dansk" udgivet af Dafolo - "Når dine elever skal til prøve i mundtlig engelsk" udgivet af Dafolo - "Når du skal til prøve i mundtlig engelsk" udgivet af Dafolo - "Om tilsyn - især i skolen" udgivet af Dafolo - "Første år som lærer" udgivet af Gyldendal - "Prøvebekendtgørelsen" i serien "Lovserien" udgivet af Dafolo - "Fælles mål på tværs" i serien "Fælles Mål på tværs" udgivet af Dafolo - "Fælles mål på tværs" i serien "Fælles Mål på tværs" udgivet af Dafolo - "Fælles mål på tværs" i serien "Fælles Mål på tværs" udgivet af Dafolo - "Fælles mål på tværs" i serien "Fælles Mål på tværs" udgivet af Dafolo - "Hverdagsevaluering i skolens team" udgivet af Kroghs Forlag - "Udtryk, musik og drama" udgivet af Kroghs Forlag - "Undervisning og læring" udgivet af Kroghs Forlag - "Fremmedsprog i projektopgaven" i serien "Udviklingsprogrammer" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole - "Prøver i praksis" udgivet af Dafolo - "Prøvehåndbog for skoleledere - ansvar og opgaver - 2. udgave" udgivet af Dafolo - "Karakterbekendtgørelsen" udgivet af Kroghs Forlag - "Sådan kan jeg lære mere i skolen og sådan kan mine forældre støtte" i serien "Læreplansserien." udgivet af Kroghs Forlag - "Sådan kan jeg opnå bedre skoleresultater" i serien "Læreplansserien." udgivet af Kroghs Forlag
Og flere udgivelser fra Signe Holm-Larsen som også kan købes her hos Bog & idé.

Mere om Signe Holm-Larsens bøger

Du kan købe 34 bøger af Signe Holm-Larsen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Holm-Larsens bøger fås i flere forskellige formater. Holm-Larsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Når du skal til prøve i mundtlig dansk" af Signe Holm-Larsen

"Når du skal til prøve i mundtlig dansk" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.

"Om karaktergivning" af Signe Holm-Larsen

Hos Bog & idé er "Om karaktergivning" tilgængelig som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Om karaktergivning" på din enhed og begynde at læse. Det er Dafolo A/S, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Signe Holm-Larsen