Bog & idéSigne Hvid Thingstrup

Bøger skrevet af Signe Hvid Thingstrup

Læs mere om Signe Hvid Thingstrup
4 produkter
4 produkter
Tæt på pædagogik i dagtilbud
Tæt på pædagogik i dagtilbudChristian Aabro
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Tæt på pædagogik i dagtilbud
Pædagogik i skole og fritid
Pædagogik i skole og fritidTorben Munkholm
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik i skole og fritid
Drenges og mænds inklusion på kønnede uddannelser
Drenges og mænds inklusion på kønnede uddannelserMarianne Brodersen og Henrik Hersom (red.)
469,95 DKK
Paperback
(0)
Drenges og mænds inklusion på kønnede uddannelser
Trivsel i daginstitutionen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Trivsel i daginstitutionenAnja Marschall
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Trivsel i daginstitutionen

Mere om Signe Hvid Thingstrup

Der er mange bøger fra Signe Hvid Thingstrup på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Thingstrups udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Trivsel i daginstitutionen" udgivet af Akademisk Forlag - "Drenges og mænds inklusion på kønnede uddannelser" i serien "Uddannelse og læring" udgivet af Frydenlund Academic - "Pædagogik i skole og fritid" udgivet af Gyldendal

Signe Hvid Thingstrups bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Signe Hvid Thingstrup hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan købe Signe Hvid Thingstrup bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Thingstrup er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Trivsel i daginstitutionen" af Signe Hvid Thingstrup

"Trivsel i daginstitutionen" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

Signe Hvid Thingstrup "Drenges og mænds inklusion på kønnede uddannelser"

Hos Bog & idé er "Drenges og mænds inklusion på kønnede uddannelser" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er med i Thingstrups serie "Uddannelse og læring". Det er Frydenlund Academic, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Signe Hvid Thingstrup