Bog & idéSigne Parkins

Bøger skrevet af Signe Parkins

Læs mere om Signe Parkins
5 produkter
5 produkter
Per
PerZenia Johnsen
269,95 DKK
Indbundet
(3)
Per
Blomsten der elsker mig
BOEGERTILSTAERKPRIS
Blomsten der elsker migSigne Parkins
257,26 DKK
Indbundet
(3)
Blomsten der elsker mig
Tusindfryd - rim og tegninger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tusindfryd - rim og tegningerSigne Parkins
165,96 DKK
Indbundet
(7)
Tusindfryd - rim og tegninger
Grøde
BOEGERTILSTAERKPRIS
GrødeSigne Parkins
273,86 DKK
HARDBACK
(4)
Grøde
Signe Parkins & Drawings
BOEGERTILSTAERKPRIS
Signe Parkins & DrawingsSigne Parkins
182,56 DKK
Indbundet
(1)
Signe Parkins & Drawings

Mere om Signe Parkins

Hvis du mangler en bog af Signe Parkins, kan du vælge i mellem et stort udbud online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Parkins.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Blomsten der elsker mig" udgivet af Gyldendal - "Grøde" udgivet af Uro - "Bordskik" udgivet af Aben Maler - "Tusindfryd - rim og tegninger" udgivet af Cobolt - "Signe Parkins & drawings" i serien "Basilisk tegneserie" udgivet af Basilisk

Bøger skrevet af Signe Parkins

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Signe Parkins hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan købe Signe Parkins bøger i et udvalg af formater. Parkins har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Signe Parkins' "Blomsten der elsker mig"

Det er muligt at købe Signe Parkins' "Blomsten der elsker mig" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Grøde" af Signe Parkins

"Grøde" er tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Uro.
Detaljer
Fulde navn:
Signe Parkins