Bog & idéSignild Vallgårda

Bøger skrevet af Signild Vallgårda

Læs mere om Signild Vallgårda
1 produkter
1 produkter
Hvordan mindsker vi uligheden i sundhed?
Hvordan mindsker vi uligheden i sundhed?Signild Vallgårda
39,95 DKK
EBOG
(1)
Hvordan mindsker vi uligheden i sundhed?

Mere om Signild Vallgårda

Der er kun én bog af Signild Vallgårda tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Hvordan mindsker vi uligheden i sundhed?". Den er udgivet af Informations Forlag på dansk. "Hvordan mindsker vi uligheden i sundhed?" er desuden en del af serien "Moderne Ideer ".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Signild Vallgårda s "Hvordan mindsker vi uligheden i sundhed?"

Det er muligt at købe Signild Vallgårda s "Hvordan mindsker vi uligheden i sundhed?" som ebog. Med "Hvordan mindsker vi uligheden i sundhed?" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Vallgårda s serie "Moderne Ideer ". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Informations Forlag.

Dette er en også en skøn bog fra Vallgårda , som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Signild Vallgårda