Bog & idéSigrid Combüchen

Bøger skrevet af Sigrid Combüchen

Læs mere om Sigrid Combüchen
1 produkter
1 produkter
Sidonie & Nathalie
Sidonie & NathalieSigrid Combüchen
369,95 DKK
INDBUNDET
(0)
Sidonie & Nathalie

Mere om Sigrid Combüchen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udvalg af bøger skrevet af Sigrid Combüchen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Combüchen.
Bøgerne fra Sigrid Combüchen udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sidonie & Nathalie" udgivet af Norstedts - "Spild" udgivet af Tiderne Skifter - "Parsifal" udgivet af Tiderne Skifter

Sigrid Combüchens bøger

Sigrid Combüchen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Sigrid Combüchen fås i forskellige formater. Bøgerne af Combüchen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sidonie & Nathalie" af Sigrid Combüchen

Hos Bog & idé er "Sidonie & Nathalie" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på svensk og er udgivet af Norstedts.

Sigrid Combüchen "Spild"

Det er muligt at købe Sigrid Combüchens "Spild" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Tiderne Skifter, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sigrid Combüchen