Bog & idéSigrid Marie Blom

Bøger skrevet af Sigrid Marie Blom

Læs mere om Sigrid Marie Blom
1 produkter
1 produkter
Unik strikk med farger og struktur
Unik strikk med farger og strukturInga Semmingsen
429,95 DKK
Indbundet
(0)
Unik strikk med farger og struktur

Mere om Sigrid Marie Blom

Sigrid Marie Blom har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Unik strikk med farger og struktur". Den er publiceret af Cappelen Damm på norsk bokmål.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Unik strikk med farger og struktur" af Sigrid Marie Blom

Hos Bog & idé er "Unik strikk med farger og struktur" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Cappelen Damm, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Sigrid Marie Blom