Bog & idéSigrid Nordstoga

Bøger skrevet af Sigrid Nordstoga

Læs mere om Sigrid Nordstoga
1 produkter
1 produkter
Å bli undersøkt : norske og danske foreldres erfaringer med barnevernsundersøkelsen
Å bli undersøkt : norske og danske foreldres erfaringer med barnevernsundersøkelsenSigrid Nordstoga
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Å bli undersøkt : norske og danske foreldres erfaringer med barnevernsundersøkelsen

Mere om Sigrid Nordstoga

Der er bare én bog af Sigrid Nordstoga tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Å bli undersøkt : norske og danske foreldres erfaringer med barnevernsundersøkelsen". Den er publiceret af Universitetsforlaget på flere sprog.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Å bli undersøkt : norske og danske foreldres erfaringer med barnevernsundersøkelsen" af Sigrid Nordstoga

"Å bli undersøkt : norske og danske foreldres erfaringer med barnevernsundersøkelsen" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Universitetsforlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på flere sprog.

Dette er en også en skøn bog fra Nordstoga, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Sigrid Nordstoga