Bog & idéSigrun Sand

Bøger skrevet af Sigrun Sand

Læs mere om Sigrun Sand
1 produkter
1 produkter
Ulikhet og fellesskap : flerkulturell pedagogikk i barnehagen
Ulikhet og fellesskap : flerkulturell pedagogikk i barnehagenSigrun Sand
469,95 DKK
Hæftet
(0)
Ulikhet og fellesskap : flerkulturell pedagogikk i barnehagen

Mere om Sigrun Sand

Der er blot én bog af Sigrun Sand tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Ulikhet og fellesskap : flerkulturell pedagogikk i barnehagen". Den er publiceret af Cappelen Damm akademisk på norsk bokmål.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ulikhet og fellesskap : flerkulturell pedagogikk i barnehagen" af Sigrun Sand

Det er muligt at købe Sigrun Sands "Ulikhet og fellesskap : flerkulturell pedagogikk i barnehagen" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Cappelen Damm akademisk, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål.

Endnu en af Sigrun Sand skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sigrun Sand