Bog & idéSigurd Buch Kristensen

Bøger skrevet af Sigurd Buch Kristensen

Læs mere om Sigurd Buch Kristensen
2 produkter
2 produkter
Ny Jord 1-2
Ny Jord 1-2Sofie Isager Ahl
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 1-2
Digefred
DigefredSigurd Buch Kristensen
199,95 DKK
Hæftet
(2)
Digefred

Mere om Sigurd Buch Kristensen

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udbud af bøger skrevet af Sigurd Buch Kristensen. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Buch Kristensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ny Jord 1-2" udgivet af Forlaget Virkelig - "De danskes øer" i serien "Donna Wood-genskrivninger" udgivet af Arena

Bøger skrevet af Sigurd Buch Kristensen

Sigurd Buch Kristensen har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Buch Kristensen kommer bare som hæftet. Bøgerne af Buch Kristensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Sigurd Buch Kristensens "Ny Jord 1-2"

Hos Bog & idé er "Ny Jord 1-2" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Virkelig.

"De danskes øer" af Sigurd Buch Kristensen

"De danskes øer" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Buch Kristensens serie "Donna Wood-genskrivninger". Det er Arena, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sigurd Buch Kristensen