Bog & idéSilverton

Bøger skrevet af Silverton

Læs mere om Silverton
0 produkter

Mere om Silverton

Der er bare én bog af Silverton tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Mindfuldness". Det er Jørgen Paludans forlag, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Silvertons "Mindfuldness"

Hos Bog & idé er "Mindfuldness" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Jørgen Paludans forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Silverton skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Silverton