Bog & idéSima Qian

Bøger skrevet af Sima Qian

Læs mere om Sima Qian
1 produkter
1 produkter
Historiske optegnelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Historiske optegnelserQian Sima
414,96 DKK
Indbundet
(0)
Historiske optegnelser

Mere om Sima Qian

Hos Bog & idé kan du kun bestille en enkelt bog af Sima Qian. Det er "Historiske optegnelser". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Sima Qians "Historiske optegnelser"

"Historiske optegnelser" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

Endnu en af Sima Qian skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sima Qian