Bog & idéSimen Ekern

Bøger skrevet af Simen Ekern

Læs mere om Simen Ekern
2 produkter
2 produkter
Folket, det er meg : den europeiske høyrepopulismens vekst og framtid
Folket, det er meg : den europeiske høyrepopulismens vekst og framtidSimen Ekern
199,95 DKK
Paperback
(0)
Folket, det er meg : den europeiske høyrepopulismens vekst og framtid
Europeere
EuropeereSimen Ekern
209,95 DKK
Paperback
(0)
Europeere

Mere om Simen Ekern

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Simen Ekern. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Ekern.
Bøgerne fra Simen Ekern findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Folket, det er meg" udgivet af Spartacus - "Folket, det er meg" udgivet af Spartacus - "Roma" udgivet af Lindhardt & Ringhof - "Europeere" udgivet af Cappelen Damm

Bøger af Simen Ekern

Der er fire tilgængelige udgivelser af Simen Ekern hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Simen Ekern fås i flere formater. Bøgerne af Ekern er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Simen Ekerns "Folket, det er meg"

Det er muligt at købe Simen Ekerns "Folket, det er meg" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på bokmål og er udgivet af Spartacus.

Simen Ekern "Folket, det er meg"

Det er muligt at købe Simen Ekerns "Folket, det er meg" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Det er Spartacus, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Simen Ekern