Bog & idéSimon James

Bøger skrevet af Simon James

Læs mere om Simon James
1 produkter
1 produkter
Exploring the World of the Celts
Exploring the World of the CeltsSimon James
199,95 DKK
HÆFTET
(0)
Exploring the World of the Celts

Mere om Simon James

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Simon James. På listen nedenfor finder du James' nyeste udgivelser.
Bøgerne fra Simon James tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Hr. List" udgivet af Turbine - "Det gamle Rom " i serien "Flachs fakta" udgivet af Flachs - "Drengen fra Mars" udgivet af Turbine - "Frø og Bæver" udgivet af Klematis - "Exploring the World of the Celts" udgivet af Thames & Hudson

Bøger af Simon James

Der er fem tilgængelige bøger af Simon James hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. James' bøger kommer i flere forskellige formater. James' bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hr. List" af Simon James

Hos Bog & idé er "Hr. List" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Simon James "Det gamle Rom "

Hos Bog & idé er "Det gamle Rom " tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af James' serie "Flachs fakta". Det er Flachs, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Simon James