Bog & idéSimon Jeppesen

Bøger skrevet af Simon Jeppesen

Læs mere om Simon Jeppesen
2 produkter
2 produkter
Dansk håndværk
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk håndværkSimon Jeppesen
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Dansk håndværk
Kroppens indre landskaber
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kroppens indre landskaberJacob Aremark
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Kroppens indre landskaber

Mere om Simon Jeppesen

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Simon Jeppesen. Bogen hedder "Dansk håndværk". Den er publiceret af Hovedland på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Simon Jeppesens "Dansk håndværk"

Det er muligt at købe Simon Jeppesens "Dansk håndværk" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hovedland.

Endnu en af Simon Jeppesen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Simon Jeppesen