Bog & idéSimon Kiilerich Madsen

Bøger skrevet af Simon Kiilerich Madsen

Læs mere om Simon Kiilerich Madsen
1 produkter
1 produkter
Introduktion til STS
Introduktion til STSPeter Danholt
309,95 DKK
Hæftet
(0)
Introduktion til STS

Mere om Simon Kiilerich Madsen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Simon Kiilerich Madsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Madsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Introduktion til STS" udgivet af HansReitzels - "Introduktion til STS" udgivet af Gyldendal

Simon Kiilerich Madsens bøger

Du kan finde to bøger af Simon Kiilerich Madsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Simon Kiilerich Madsen bøger i forskellige formater. Bøgerne af Madsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Simon Kiilerich Madsens "Introduktion til STS"

Hos Bog & idé er "Introduktion til STS" tilgængelig som e-bog (pdf-format). "Introduktion til STS" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.

Simon Kiilerich Madsen "Introduktion til STS"

Det er muligt at købe Simon Kiilerich Madsens "Introduktion til STS" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Simon Kiilerich Madsen