Bog & idéSimon Kratholm Ankjærgaard og Vibe Skytte

Bøger skrevet af Simon Kratholm Ankjærgaard og Vibe Skytte

Læs mere om Simon Kratholm Ankjærgaard og Vibe Skytte
1 produkter
1 produkter
111 steder for børn i København som du skal se
111 steder for børn i København som du skal seTina Røssel
249,95 DKK
Hæftet
(2)
111 steder for børn i København som du skal se

Mere om Simon Kratholm Ankjærgaard og Vibe Skytte

Simon Kratholm Ankjærgaard og Vibe Skytte har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "111 steder for børn i København som du skal se". Det er Frydenlund, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Simon Kratholm Ankjærgaard og Vibe Skyttes "111 steder for børn i København som du skal se"

"111 steder for børn i København som du skal se" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Skytte, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Simon Kratholm Ankjærgaard og Vibe Skytte