Bog & idéSimon Petersen

Bøger skrevet af Simon Petersen

Læs mere om Simon Petersen
4 produkter
4 produkter
Erotisk fantasy
Erotisk fantasyRavicaArt & Luise A. Jensen
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Erotisk fantasy
Tegnevæggen 2019: Sprækken
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tegnevæggen 2019: SprækkenThomas Schrøder
248,96 DKK
Hardback
(1)
Tegnevæggen 2019: Sprækken
Simon på festival
BOEGERTILSTAERKPRIS
Simon på festivalSimon Petersen
248,96 DKK
Hardback
(1)
Simon på festival
Tegnevæggen 2021: LØØØØB!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tegnevæggen 2021: LØØØØB!Johan F. Krarup
207,46 DKK
Hardback
(0)
Tegnevæggen 2021: LØØØØB!

Mere om Simon Petersen

Der findes flere bøger af Simon Petersen tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Petersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Punk Life Crisis" udgivet af Eudor - "Necropolis" udgivet af Baggaardsbaroner - "Pædagogiske læreplaner - hvad er nu det for noget?" udgivet af Pædagogisk Sektor, FOA, Fag og Arbejde - "På sporet af Kim" udgivet af Donovan Comics

Bøger skrevet af Simon Petersen

Der er fire tilgængelige udgivelser af Simon Petersen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Petersens bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Petersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Punk Life Crisis" af Simon Petersen

"Punk Life Crisis" kan købes online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Eudor, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Necropolis" af Simon Petersen

"Necropolis" er tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Baggaardsbaroner, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Simon Petersen