Bog & idéSimon Taus Philip Nielsen

Bøger skrevet af Simon Taus Philip Nielsen

Læs mere om Simon Taus Philip Nielsen
3 produkter
3 produkter
Aktiver dit Potentiale
BOEGERTILSTAERKPRIS
Aktiver dit PotentialeSimon Taus Philip Nielsen
149,36 DKK
Indbundet
(0)
Aktiver dit Potentiale
Aktiver dit Potentiale
Aktiver dit PotentialeSimon Taus Philip Nielsen
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Aktiver dit Potentiale
Der er ingen motor i et hamsterhjul
Der er ingen motor i et hamsterhjulSimon Taus Philip Nielsen
79,95 DKK
Hæftet
(0)
Der er ingen motor i et hamsterhjul

Mere om Simon Taus Philip Nielsen

Der findes flere bøger af Simon Taus Philip Nielsen tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Nielsens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Der er ingen motor i et hamsterhjul" udgivet af Aktiver dit Potentiale - "Aktiver dit Potentiale" udgivet af Aktiver dit Potentiale - "Gå aldrig ned med stress (igen)" udgivet af Tænketanken for særligt sensitive - "Aktiver dit Potentiale" udgivet af Aktiver dit Potentiale - "Aktivér dit potentiale - især for særligt sensitive" udgivet af Simon Taus

Bøger skrevet af Simon Taus Philip Nielsen

Der er fem tilgængelige bøger af Simon Taus Philip Nielsen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan købe Simon Taus Philip Nielsen bøger i et udvalg af formater. Nielsens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Der er ingen motor i et hamsterhjul" af Simon Taus Philip Nielsen

Det er muligt at købe Simon Taus Philip Nielsens "Der er ingen motor i et hamsterhjul" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Aktiver dit Potentiale, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Simon Taus Philip Nielsen "Aktiver dit Potentiale"

Hos Bog & idé er "Aktiver dit Potentiale" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Aktiver dit Potentiale, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Simon Taus Philip Nielsen