Bog & idéSimona Zetterberg Gjerlevsen

Bøger skrevet af Simona Zetterberg Gjerlevsen

Læs mere om Simona Zetterberg Gjerlevsen
4 produkter
4 produkter
Fiktion
TAENKEPAUSER
FiktionSimona Zetterberg Gjerlevsen
59,95 DKK
Hæftet
(4)
Fiktion
Fiktion
FiktionSimona Zetterberg Gjerlevsen
49,95 DKK
EBOG
(4)
Fiktion
Fiktion
FiktionSimona Zetterberg Gjerlevsen
49,95 DKK
EBOG
(4)
Fiktion
Fiktion
FiktionSimona Zetterberg Gjerlevsen
49,95 DKK
Lydbog
(4)
Fiktion

Mere om Simona Zetterberg Gjerlevsen

Simona Zetterberg Gjerlevsen har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Gjerlevsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fiktionalitet" udgivet af Dansklærerforeningens Forlag - "Fiktion" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Fiktion " i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Fiktion" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Fiktion" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Lighund og andre tekster fra Godsbanen" udgivet af Trykværket

Bøger skrevet af Simona Zetterberg Gjerlevsen

Simona Zetterberg Gjerlevsen har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Simona Zetterberg Gjerlevsen fås i flere forskellige formater. Gjerlevsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Simona Zetterberg Gjerlevsens "Fiktionalitet"

Det er muligt at købe Simona Zetterberg Gjerlevsens "Fiktionalitet" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansklærerforeningens Forlag.

Simona Zetterberg Gjerlevsen "Fiktion"

Det er muligt at købe Simona Zetterberg Gjerlevsens "Fiktion" som lydbog. Fordelen ved at have Simona Zetterberg Gjerlevsens "Fiktion" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Bogen er med i serien "Tænkepauser". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Simona Zetterberg Gjerlevsen