Bog & idéSimone Salung

Bøger skrevet af Simone Salung

Læs mere om Simone Salung
1 produkter
1 produkter
Analyse i praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Analyse i praksisPer Bergfors
341,96 DKK
Hæftet
(0)
Analyse i praksis

Mere om Simone Salung

Simone Salung har mange bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Salungs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Analyse i praksis" udgivet af Gyldendal - "Erhvervsøkonomisk metode" udgivet af Gyldendal

Mere om Simone Salungs bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Simone Salung hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde Salungs bøger som hæftet. Salungs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Analyse i praksis" af Simone Salung

Hos Bog & idé er "Analyse i praksis" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Simone Salung "Erhvervsøkonomisk metode"

Det er muligt at købe Simone Salungs "Erhvervsøkonomisk metode" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Simone Salung