Bog & idéSine Krogh og Birgitte Fink

Bøger skrevet af Sine Krogh og Birgitte Fink

Læs mere om Sine Krogh og Birgitte Fink
1 produkter
1 produkter
Breve fra London
BOEGERTILSTAERKPRIS
Breve fra LondonSine Krogh og Birgitte Fink
248,96 DKK
Indbundet
(1)
Breve fra London

Mere om Sine Krogh og Birgitte Fink

Du kan kun købe en enkelt bog af Sine Krogh og Birgitte Fink her hos Bog & idé. Bogen hedder "Breve fra London". Det er Ny Carlsbergfondet¤Strandberg Publishing, der har publiceret den på dansk. "Breve fra London" er desuden tilknyttet serien "Kilder til Dansk Kunsthistorie".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Breve fra London" af Sine Krogh og Birgitte Fink

"Breve fra London" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Kilder til Dansk Kunsthistorie". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Ny Carlsbergfondet¤Strandberg Publishing.

Endnu en af Sine Krogh og Birgitte Fink fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sine Krogh og Birgitte Fink