Bog & idéSirawon Khathing

Bøger skrevet af Sirawon Khathing

Læs mere om Sirawon Khathing
1 produkter
1 produkter
Halka och glida
Halka och glidaSirawon Khathing
29,95 DKK
EBOG
(0)
Halka och glida

Mere om Sirawon Khathing

Du kan kun finde en enkelt bog af Sirawon Khathing her hos Bog & idé. Det er "Halka och glida". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på swe. "Halka och glida" er desuden en del af serien "Läs tillsammans".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Halka och glida" af Sirawon Khathing

Hos Bog & idé er "Halka och glida" tilgængelig som ebog. Med "Halka och glida" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Khathings serie "Läs tillsammans". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på swe.

Endnu en af Sirawon Khathing skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sirawon Khathing