Bog & idéSiri Lygum Voldbjerg

Bøger skrevet af Siri Lygum Voldbjerg

Læs mere om Siri Lygum Voldbjerg
2 produkter
2 produkter
Pissedårlig sygepleje
Pissedårlig sygeplejeIngrid Poulsen
129,95 DKK
Hæftet
(0)
Pissedårlig sygepleje
Fundamentals of Care
Fundamentals of CareTove Lindhardt Damsgaard
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Fundamentals of Care

Mere om Siri Lygum Voldbjerg

Der er flere bøger af Siri Lygum Voldbjerg på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Voldbjerg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fundamentals of Care" udgivet af Gyldendal - "Sygeplejens superhelte" udgivet af Gyldendal

Bøger af Siri Lygum Voldbjerg

Du kan købe to bøger af Siri Lygum Voldbjerg her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun bestille Voldbjergs bøger som hæftet. Voldbjergs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Siri Lygum Voldbjergs "Fundamentals of Care"

Hos Bog & idé er "Fundamentals of Care" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Sygeplejens superhelte" af Siri Lygum Voldbjerg

"Sygeplejens superhelte" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Siri Lygum Voldbjerg