Bog & idéSiri Meyer

Bøger skrevet af Siri Meyer

Læs mere om Siri Meyer
1 produkter
1 produkter
Visuell makt : bilder, blikk og betraktere
Visuell makt : bilder, blikk og betraktereSiri Meyer
359,95 DKK
Hæftet
(0)
Visuell makt : bilder, blikk og betraktere

Mere om Siri Meyer

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Siri Meyer. På listen nedenfor ser du Meyers nyeste udgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Siri Meyers bøger kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Arbejdspapir. From utopian to ironic discourse" udgivet af Center for Kulturforskning, Aarhus Universitet - "Arbejdspapir. Teksten i øyet" udgivet af Center for Kulturforskning, Aarhus Universitet - "Visuell makt : bilder, blikk og betraktere" udgivet af Universitetsforlaget

Bøger skrevet af Siri Meyer

Der er tre tilgængelige udgivelser af Siri Meyer hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Meyer som hæftet. Meyers bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Arbejdspapir. From utopian to ironic discourse" af Siri Meyer

Det er muligt at købe Siri Meyers "Arbejdspapir. From utopian to ironic discourse" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Center for Kulturforskning, Aarhus Universitet, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på miscellaneous (øvrige).

Siri Meyer "Arbejdspapir. Teksten i øyet"

Det er muligt at købe Siri Meyers "Arbejdspapir. Teksten i øyet" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Center for Kulturforskning, Aarhus Universitet, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på miscellaneous (øvrige).
Detaljer
Fulde navn:
Siri Meyer