Bog & idéSiri Søftestad

Bøger skrevet af Siri Søftestad

Læs mere om Siri Søftestad
1 produkter
1 produkter
Grunnbok i arbeid med seksuelle overgrep mot barn
Grunnbok i arbeid med seksuelle overgrep mot barnSiri Søftestad
519,95 DKK
Hæftet
(0)
Grunnbok i arbeid med seksuelle overgrep mot barn

Mere om Siri Søftestad

Siri Søftestad har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Søftestad.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Grunnbok i arbeid med seksuelle overgrep mot barn" udgivet af Universitetsforlaget - "Seksuelle overgrep mot barn : traumebevisst tilnærming" udgivet af Universitetsforlaget

Bøger skrevet af Siri Søftestad

Du kan købe to bøger af Siri Søftestad her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Søftestads bøger kommer blot som hæftet. Søftestads bøger er desuden udgivet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Universitetsforlaget.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Siri Søftestads "Grunnbok i arbeid med seksuelle overgrep mot barn"

"Grunnbok i arbeid med seksuelle overgrep mot barn" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Universitetsforlaget.

"Seksuelle overgrep mot barn : traumebevisst tilnærming" af Siri Søftestad

"Seksuelle overgrep mot barn : traumebevisst tilnærming" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Universitetsforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Siri Søftestad