Bog & idéSirkar van Stolk

Bøger skrevet af Sirkar van Stolk

Læs mere om Sirkar van Stolk
1 produkter
1 produkter
Hazrat Inayat Khan og sufibudskabet
Hazrat Inayat Khan og sufibudskabetDaphne Dunlop
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Hazrat Inayat Khan og sufibudskabet

Mere om Sirkar van Stolk

Der er kun én bog af Sirkar van Stolk tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Hazrat Inayat Khan og sufibudskabet ". Den er udgivet af Sankt Ansgar på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hazrat Inayat Khan og sufibudskabet " af Sirkar van Stolk

Hos Bog & idé er "Hazrat Inayat Khan og sufibudskabet " tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Sankt Ansgar.

Endnu en af Sirkar van Stolk skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sirkar van Stolk