Bog & idéSissel F. Plathe

Bøger skrevet af Sissel F. Plathe

Læs mere om Sissel F. Plathe
1 produkter
1 produkter
Gotikkens kalkmalerier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gotikkens kalkmalerierSissel F. Plathe
290,46 DKK
Indbundet
(5)
Gotikkens kalkmalerier

Mere om Sissel F. Plathe

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Sissel F. Plathe. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Plathe.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gotikkens kalkmalerier" udgivet af Gads Forlag - "Middelalderlige altertavler i Haderslev Stift" udgivet af Poul Kristensen - "Sankt Barbara i Danmark " udgivet af Varde Artillerimuseum

Sissel F. Plathes bøger

Sissel F. Plathe har tre bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Plathes bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Plathe er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Gotikkens kalkmalerier" af Sissel F. Plathe

Det er muligt at købe Sissel F. Plathes "Gotikkens kalkmalerier" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gads Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Sissel F. Plathe "Middelalderlige altertavler i Haderslev Stift"

Hos Bog & idé er "Middelalderlige altertavler i Haderslev Stift" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Det er Poul Kristensen, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sissel F. Plathe