Bog & idéSissel Mørreaunet

Bøger skrevet af Sissel Mørreaunet

Læs mere om Sissel Mørreaunet
1 produkter
1 produkter
Den åpne barnehagen : et mangfoldig møtested
Den åpne barnehagen : et mangfoldig møtestedØystein L. Johannessen
519,95 DKK
Hæftet
(0)
Den åpne barnehagen : et mangfoldig møtested

Mere om Sissel Mørreaunet

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Sissel Mørreaunet. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Mørreaunet.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Den åpne barnehagen : et mangfoldig møtested" udgivet af Fagbokforlaget - "Ledelse av en lærende barnehage" udgivet af Fagbokforlaget

Bøger skrevet af Sissel Mørreaunet

Der er to tilgængelige bøger af Sissel Mørreaunet hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Mørreaunet som hæftet. Bøgerne af Mørreaunet er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Fagbokforlaget.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sissel Mørreaunets "Den åpne barnehagen : et mangfoldig møtested"

Hos Bog & idé er "Den åpne barnehagen : et mangfoldig møtested" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Fagbokforlaget.

"Ledelse av en lærende barnehage" af Sissel Mørreaunet

Det er muligt at købe Sissel Mørreaunets "Ledelse av en lærende barnehage" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Fagbokforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Sissel Mørreaunet