Bog & idéSissel Vorstrup

Bøger skrevet af Sissel Vorstrup

Læs mere om Sissel Vorstrup
1 produkter
1 produkter
Klinisk Ordbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk OrdbogIb Chr. Bygbjerg
449,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk Ordbog

Mere om Sissel Vorstrup

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger fra Sissel Vorstrup. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Vorstrups nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk Ordbog" udgivet af Gyldendal - "Neurologi og neurokirurgi" i serien "Basisbogserien" udgivet af Munksgaard Danmark

Bøger af Sissel Vorstrup

Sissel Vorstrup har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Sissel Vorstrup bøger i forskellige formater. Bøgerne af Vorstrup er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sissel Vorstrups "Klinisk Ordbog"

Det er muligt at købe Sissel Vorstrups "Klinisk Ordbog" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Neurologi og neurokirurgi" af Sissel Vorstrup

Det er muligt at købe Sissel Vorstrups "Neurologi og neurokirurgi" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Vorstrups serie "Basisbogserien". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard Danmark.
Detaljer
Fulde navn:
Sissel Vorstrup