Bog & idéSiw Skrøvset (red.)

Bøger skrevet af Siw Skrøvset (red.)

Læs mere om Siw Skrøvset (red.)
1 produkter
1 produkter
Ledelse innenfra
Ledelse innenfraCral. F. Dons
789,95 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse innenfra

Mere om Siw Skrøvset (red.)

Du kan kun købe en enkelt bog af Siw Skrøvset (red.) her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Ledelse innenfra". Den er udgivet af Fagbokforlaget på norsk bokmål.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ledelse innenfra" af Siw Skrøvset (red.)

Hos Bog & idé er "Ledelse innenfra" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Fagbokforlaget.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Siw Skrøvset (red.)