Bog & idéSlavoj Žižek

Bøger skrevet af Slavoj Žižek

Læs mere om Slavoj Žižek
2 produkter
2 produkter
Pandemi!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pandemi!Slavoj Žižek
124,46 DKK
Hæftet
(4)
Pandemi!
Pandemi! 2.
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pandemi! 2.Slavoj Žižek
165,96 DKK
Hæftet
(2)
Pandemi! 2.

Mere om Slavoj Žižek

Der er flere forskellige bøger af Slavoj Žižek til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Žižeks seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pandemi! 2." udgivet af forlaget politisk revy - "Pandemi!" udgivet af forlaget politisk revy - "Den nye klassekamp" udgivet af Information - "Den nye klassekamp" udgivet af Informations Forlag

Mere om Slavoj Žižeks bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Slavoj Žižek hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Žižeks bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Žižek er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Pandemi! 2." af Slavoj Žižek

Hos Bog & idé er "Pandemi! 2." tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af forlaget politisk revy.

Slavoj Žižek "Pandemi!"

Hos Bog & idé er "Pandemi!" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er forlaget politisk revy, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Slavoj Žižek