Bog & idéSmriti Prasadam-Halls

Bøger skrevet af Smriti Prasadam-Halls

Læs mere om Smriti Prasadam-Halls
2 produkter
2 produkter
Den lille ø
Den lille øSmriti Prasadam-Halls
369,95 DKK
Hardback
(0)
Den lille ø
Hej, rumvæsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hej, rumvæsenSmriti Prasadam-Halls
82,96 DKK
Indbundet
(0)
Hej, rumvæsen

Mere om Smriti Prasadam-Halls

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger fra Smriti Prasadam-Halls. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Prasadam-Halls.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den lille ø" udgivet af Turbine - "Hej, rumvæsen!" udgivet af Lamberth

Bøger skrevet af Smriti Prasadam-Halls

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Smriti Prasadam-Halls hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan bestille Smriti Prasadam-Halls bøger i flere formater. Bøgerne af Prasadam-Halls er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Smriti Prasadam-Halls' "Den lille ø"

Det er muligt at købe Smriti Prasadam-Halls' "Den lille ø" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Smriti Prasadam-Halls "Hej, rumvæsen!"

Hos Bog & idé er "Hej, rumvæsen!" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Lamberth, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Smriti Prasadam-Halls