Bog & idéSølvi Hessen Schei

Bøger skrevet af Sølvi Hessen Schei

Læs mere om Sølvi Hessen Schei
1 produkter
1 produkter
Kompetanseløft : langsiktige tiltak i barnehagen
Kompetanseløft : langsiktige tiltak i barnehagenSølvi Hessen Schei
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Kompetanseløft : langsiktige tiltak i barnehagen

Mere om Sølvi Hessen Schei

Der er bare én bog af Sølvi Hessen Schei tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Kompetanseløft : langsiktige tiltak i barnehagen". Den er publiceret af Universitetsforlaget på norsk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kompetanseløft : langsiktige tiltak i barnehagen" af Sølvi Hessen Schei

Hos Bog & idé er "Kompetanseløft : langsiktige tiltak i barnehagen" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk og er udgivet af Universitetsforlaget.

Dette er en også en skøn bog fra Schei, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Sølvi Hessen Schei