Bog & idéSølvi Linde (red.)

Bøger skrevet af Sølvi Linde (red.)

Læs mere om Sølvi Linde (red.)
1 produkter
1 produkter
Vernepleiefaglig teori og praksis : sosialfaglige perspektiver
Vernepleiefaglig teori og praksis : sosialfaglige perspektiverThomas Owren
659,95 DKK
Hæftet
(0)
Vernepleiefaglig teori og praksis : sosialfaglige perspektiver

Mere om Sølvi Linde (red.)

Sølvi Linde (red.) har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Vernepleiefaglig teori og praksis : sosialfaglige perspektiver". Det er Universitetsforlaget, der har udgivet den på norsk bokmål.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sølvi Linde (red.)s "Vernepleiefaglig teori og praksis : sosialfaglige perspektiver"

"Vernepleiefaglig teori og praksis : sosialfaglige perspektiver" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Universitetsforlaget.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sølvi Linde (red.)