Bog & idéSølvi Mausethagen (red.)

Bøger skrevet af Sølvi Mausethagen (red.)

Læs mere om Sølvi Mausethagen (red.)
1 produkter
1 produkter
Skoleutvikling : i forskning, politikk og praksis
Skoleutvikling : i forskning, politikk og praksisi forskning
539,95 DKK
Hæftet
(0)
Skoleutvikling : i forskning, politikk og praksis

Mere om Sølvi Mausethagen (red.)

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Sølvi Mausethagen (red.). Bogen har titlen "Nye lærer- og lederroller i skolen". Det er Universitetsforlaget, der har publiceret den på norsk bokmål.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sølvi Mausethagen (red.)s "Nye lærer- og lederroller i skolen"

"Nye lærer- og lederroller i skolen" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Universitetsforlaget, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sølvi Mausethagen (red.)