Bog & idéSølvi Mausethagen

Bøger skrevet af Sølvi Mausethagen

Læs mere om Sølvi Mausethagen
1 produkter
1 produkter
Livet i skolen : grunnbok i pedagogikk og elevkunnskap
Livet i skolen : grunnbok i pedagogikk og elevkunnskapgrunnbok i pedagogikk og elevkunnskap
819,95 DKK
Hæftet
(0)
Livet i skolen : grunnbok i pedagogikk og elevkunnskap

Mere om Sølvi Mausethagen

Sølvi Mausethagen har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Mausethagen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Nye lærer- og lederroller i skolen" udgivet af Universitetsforlaget - "Læreren i endring?: om nye forventninger til lærerprofesjonen og lærerarbeidet" udgivet af Universitetsforlaget

Sølvi Mausethagens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Sølvi Mausethagen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Mausethagens bøger fås bare som hæftet. Mausethagens bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Universitetsforlaget.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sølvi Mausethagens "Nye lærer- og lederroller i skolen"

"Nye lærer- og lederroller i skolen" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Universitetsforlaget.

"Læreren i endring?: om nye forventninger til lærerprofesjonen og lærerarbeidet" af Sølvi Mausethagen

Hos Bog & idé er "Læreren i endring?: om nye forventninger til lærerprofesjonen og lærerarbeidet" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Universitetsforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Sølvi Mausethagen