Bog & idéSøren Aagaard

Bøger skrevet af Søren Aagaard

Læs mere om Søren Aagaard
1 produkter
1 produkter
Psykodynamisk leksikon
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykodynamisk leksikonAlice Theilgaard
449,96 DKK
Hæftet
(0)
Psykodynamisk leksikon

Mere om Søren Aagaard

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Søren Aagaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Aagaards bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Psykodynamisk leksikon" udgivet af Gyldendal - "Fokus på Freud" udgivet af HansReitzels

Mere om Søren Aagaards bøger

Du kan købe to bøger af Søren Aagaard her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Aagaards bøger kommer bare som hæftet. Bøgerne af Aagaard er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Søren Aagaards "Psykodynamisk leksikon"

"Psykodynamisk leksikon" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Fokus på Freud" af Søren Aagaard

Det er muligt at købe Søren Aagaards "Fokus på Freud" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Aagaard