Bog & idéSøren Berg

Bøger skrevet af Søren Berg

Læs mere om Søren Berg
1 produkter
1 produkter
Danmarks søer Søerne i Nordjyllands og Viborg Amter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Danmarks søer Søerne i Nordjyllands og Viborg AmterHøy Thorkild
414,96 DKK
Indbundet
(0)
Danmarks søer Søerne i Nordjyllands og Viborg Amter

Mere om Søren Berg

Hvis du er på jagt efter en bog af Søren Berg, finder du et stort sortiment tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Bergs seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gedden – den store rovfisk" i serien "Vild med Viden" udgivet af Epsilon.dk - "Erhvervsfondsledelsens erstatningsansvar" udgivet af Karnov Group - "Iværksættersamfundet" udgivet af Gyldendal Business - "Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme" udgivet af Gyldendal - "Tilsynsrådets erstatningsansvar" udgivet af Karnov Group Denmark - "Danmarks søer Søerne i Nordjyllands og Viborg Amter" udgivet af Strandberg - "Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme" udgivet af Munksgaard

Søren Bergs bøger

Søren Berg har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bergs bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Berg er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Søren Bergs "Gedden – den store rovfisk"

Det er muligt at købe Søren Bergs "Gedden – den store rovfisk" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Bergs serie "Vild med Viden". Det er Epsilon.dk, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Søren Berg "Erhvervsfondsledelsens erstatningsansvar"

Endnu en af Søren Berg skønne bøger, som er værd at læse. Det er Karnov Group, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Berg