Bog & idéSøren Billeschou Christiansen

Bøger skrevet af Søren Billeschou Christiansen

Læs mere om Søren Billeschou Christiansen
1 produkter
1 produkter
På den forkerte side
BOEGERTILSTAERKPRIS
På den forkerte sideSøren Billeschou Christiansen
273,86 DKK
Indbundet
(0)
På den forkerte side

Mere om Søren Billeschou Christiansen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Søren Billeschou Christiansen. På listen nedenfor finder du de seneste af Christiansens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "På den forkerte side" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "På den forkerte side" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "På den forkerte side" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger skrevet af Søren Billeschou Christiansen

Søren Billeschou Christiansen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Søren Billeschou Christiansen kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Christiansen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"På den forkerte side" af Søren Billeschou Christiansen

Det er muligt at købe Søren Billeschou Christiansens "På den forkerte side" som e-bog. Det betyder, at du kan læse "På den forkerte side" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"På den forkerte side" af Søren Billeschou Christiansen

Hos Bog & idé er "På den forkerte side" tilgængelig som pdf. Endnu en af Søren Billeschou Christiansen skønne bøger, som er værd at læse. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Billeschou Christiansen