Bog & idéSøren Brandi Søren Brandi

Bøger skrevet af Søren Brandi Søren Brandi

Læs mere om Søren Brandi Søren Brandi
3 produkter
3 produkter
Bestyrelsen
BestyrelsenSteen Hildebrandt
97,95 DKK
EBOG
(0)
Bestyrelsen
Forandringens vaner. Lederskab i tider med forandring
Forandringens vaner. Lederskab i tider med forandringSøren Brandi
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Forandringens vaner. Lederskab i tider med forandring
Forandringens vaner. Lederskab i tider med forandring
Forandringens vanerSøren Brandi
119,95 DKK
e-bog
(0)
Forandringens vaner

Mere om Søren Brandi Søren Brandi

Søren Brandi Søren Brandi har mange bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Søren Brandis seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bestyrelsen" i serien "Shortcut to knowledge" udgivet af Børsen - "Forandringens vaner" udgivet af L&R Business - "Forandringens vaner. Lederskab i tider med forandring" udgivet af Akademisk Forlag

Bøger skrevet af Søren Brandi Søren Brandi

Søren Brandi Søren Brandi har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Søren Brandi Søren Brandi kan købes i flere forskellige formater. Søren Brandis bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Bestyrelsen" af Søren Brandi Søren Brandi

"Bestyrelsen" er tilgængelig som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Bestyrelsen" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Shortcut to knowledge". Det er Børsen, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Forandringens vaner" af Søren Brandi Søren Brandi

"Forandringens vaner" er tilgængelig online som e-bog. Hvis du køber "Forandringens vaner" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af L&R Business.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Brandi Søren Brandi