Bog & idéSøren Brigsted Jensen

Bøger skrevet af Søren Brigsted Jensen

Læs mere om Søren Brigsted Jensen
3 produkter
3 produkter
Rødhætte@internet.dk
Rødhætte– Diverse
39,95 DKK
EBOG
(0)
Rødhætte
Et fingeraftryk med problemer
Et fingeraftryk med problemerSøren Brigsted Jensen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Et fingeraftryk med problemer
Lært op til at dræbe
Lært op til at dræbeSøren Brigsted Jensen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Lært op til at dræbe

Mere om Søren Brigsted Jensen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Søren Brigsted Jensen. På listen nedenfor ser du Brigsted Jensens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rødhæ[email protected]" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Lært op til at dræbe" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Et fingeraftryk med problemer " i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Søren Brigsted Jensen

Du kan finde tre bøger af Søren Brigsted Jensen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Brigsted Jensens bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Brigsted Jensen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Lindhardt og Ringhof.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Rødhæ[email protected]" af Søren Brigsted Jensen

"Rødhæ[email protected]" kan købes som ebog. Det betyder, at du kan læse "Rødhæ[email protected]" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Dansk kriminalreportage". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Søren Brigsted Jensen "Lært op til at dræbe"

Det er muligt at købe Søren Brigsted Jensens "Lært op til at dræbe" som e-bog. Hvis du køber "Lært op til at dræbe" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i Brigsted Jensens serie "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Brigsted Jensen