Bog & idéSøren Dixen

Bøger skrevet af Søren Dixen

Læs mere om Søren Dixen
1 produkter
1 produkter
Psykiatrisk sygepleje
Psykiatrisk sygeplejeMarianne Melau
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Psykiatrisk sygepleje

Mere om Søren Dixen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Søren Dixen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Dixens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Psykiatrisk sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Vanvid" udgivet af Organisk Bibliotek

Bøger skrevet af Søren Dixen

Du kan bestille to bøger af Søren Dixen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun finde Dixens bøger som indbundet. Bøgerne af Dixen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Psykiatrisk sygepleje" af Søren Dixen

Det er muligt at købe Søren Dixens "Psykiatrisk sygepleje" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Søren Dixen "Vanvid"

Det er muligt at købe Søren Dixens "Vanvid" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Organisk Bibliotek, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Dixen