Bog & idéSøren Drivsholm

Bøger skrevet af Søren Drivsholm

Læs mere om Søren Drivsholm
2 produkter
2 produkter
Psykiatri
PsykiatriLone Lading Katballe
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Psykiatri
Projekt change
BOEGERTILSTAERKPRIS
Projekt changeThomas Axel Madsen og Søren Drivsholm
206,96 DKK
Hæftet
(0)
Projekt change

Mere om Søren Drivsholm

Søren Drivsholm har flere forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Drivsholms nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Munksgaard - "Psykiatri" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Projekt change" udgivet af Psykiatrifondens Forlag

Bøger skrevet af Søren Drivsholm

Du kan finde tre bøger af Søren Drivsholm her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Drivsholms bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Drivsholm er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Søren Drivsholms "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter"

Hos Bog & idé er "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Søren Drivsholm "Psykiatri"

Det er muligt at købe Søren Drivsholms "Psykiatri" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af serien "Ergo/fys Munksgaard". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Drivsholm