Bog & idéSøren Fanø

Bøger skrevet af Søren Fanø

Læs mere om Søren Fanø
2 produkter
2 produkter
Jesper Wung-Sung. Et forfatterskab
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jesper Wung-Sung. Et forfatterskabSøren Fanø
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Jesper Wung-Sung. Et forfatterskab
Oplevelse og nærvær
BOEGERTILSTAERKPRIS
Oplevelse og nærværSøren Fanø
278,96 DKK
Hæftet
(1)
Oplevelse og nærvær

Mere om Søren Fanø

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Søren Fanø. På listen nedenfor har du de seneste af Fanøs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Når litteraturen giver trælår" udgivet af Dansklærerforeningens Forlag - "I begyndelsen var billedet" udgivet af Jensen & Dalgaard I/S - "Fællesskrift. Dannelse og dansk i en brydningstid" udgivet af Dansklærerforeningen - "Relationskompetencer i læreruddannelse og skole" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Oplevelse og nærvær" udgivet af Høst og Søn - "Jesper Wung-Sung. Et forfatterskab" udgivet af Høst og Søn - "Nærværende læsning" i serien "LUP" udgivet af Dafolo. Nationalt Videncenter for Læsning

Bøger skrevet af Søren Fanø

Søren Fanø har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan finde Søren Fanø bøger i flere formater. Søren Fanø bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Når litteraturen giver trælår" af Søren Fanø

"Når litteraturen giver trælår" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansklærerforeningens Forlag.

Søren Fanø "I begyndelsen var billedet"

Det er muligt at købe Søren Fanøs "I begyndelsen var billedet" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Jensen & Dalgaard I/S, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Fanø